Kriteriehelgen är just den helg du vill medverka på som hästägare eller publik. När nya unga hästar blir stjärnor. Fantastisk helg. Det brukar vara en spännande spelhelg också. Självfallet ett par storisar idag lördag, men vi måste försöka välta någon. Nu kör vi!

Omgångens mest streckade häst är 4 Who’s Who (84%) och det finns inte så mycket att säga om det. Enastående utveckling och ruggigt överlägsen segrare i Svenskt Travderby. När stallet säger att hästen tagit senaste loppet på bästa möjliga sätt och känns “bättre” nu = ?!. Bara att spika!

Omgångens drag i V75 finner vi i V75-6 och det är en riktigt kantboll som verkligen kan flytta på sig de dagar hästen fungerar fullt ut. 11 Dartagnan Sisu (7%). I fjol var Djuses springare med i snacket runt Derbyt. Det berättar en hel del om kapaciteten. Idag springer hästen på ett par riktiga skjutare, men vi vill inte släppa honom. Hästen har det mesta, två raka segrar och lär vara hemskt nära toppform. DÅ skall 11 Dartagnan Sisu räknas tidigt. 7% är taget!

I vanlig ordning finner du våra spelsystem på Andelsspelande.se!

Lycka till!

/Team Andelsspelande