En annorlunda lördag med kvällstrav på V75 och med Boden som värd. Det finns 44 miljoner i jackpot som kan gå till en vinnare. Vi måste prova även om det finns ett par bra spikar att tillgå. Första start på V75 är 20.30. Notera detta…

Vi på Andelsspelande.se har i vanlig ordning våra tipsters väl förberedda och du som köper andel kan välja allt från 50 kr upp till 400 kr per andel. Du själv bestämmer din insats.

Dagens bästa spik? I våra ögon är det 10 Propulsion i V75-7. Hästen var bra i Elitloppet, men det kändes en aning tafatt från driver Kihlström, vilket gjorde att Propulsion blev tvåa i såväl försök som final. Nu är det annat typ av motstånd och när 1 Sorbet är struken blir det bekymmersamt för motbudet 2 Nadal Broline att hålla upp ledningen och vips; stor risk för instängt läge. Propulsion och Daniel Redan har chansen att vinna Norrbottens Stora Pris för tredje året i rad, vilket är anmärkningsvärt. I år kommer Örjan tidigt att syna dödens och därifrån kommer han reglera fältet. 10 Propulsion är en toppspik!

Dagens drag? Ja; vi gillar det vi sett av finske 5 Enjoy’s Paycheck i V75-3. En hårding som kan öppna bra från start. Streckad på låga 11% i ett lopp, där positionerna kommer avgöra racet. Något säger oss att detta är en klassklättrare. Pass på!

Se nu till att inte sitta andelslös när V75 börjar!

Lycka till!

/Team Andelsspelande