Mikael Forslund

Mikael Forslund
BERÄTTA LITE OM DIG FÖR OSS MIKAEL!

Favorithäst genom tiderna?

Favorithäst Gidde Palema en krigare man sällan skådat. Karriären kantades av skador redan från början men som han kom tillbaka och levererade. Hade även turen att få del äga en avkomma Giddes dream som vi hade mycket kul med. Tyvärr slutade karriären tidigare än planerad på grund skada.

Skönaste spelvinsten?

Skönaste spelvinsten utan tvekan är när min syster frågade om jag kunde vara barnvakt till hennes son en onsdagskväll. Jag tvekade till en början då jag hade planer på att åka till Solvalla, men insåg att travet aldrig får komma i mellan familjen, så jag tog ett klokt beslut skulle det visa sig.
Vi beslöt oss för att gå ner å köpa en glass efter lite tjatande och väl inne i tobaksaffären i Farsta Centrum kunde jag inte släppa blicken från startlistorna inför kvällens trav. Jag sa till min systerson som heter Isac att ,kolla en häst som heter nästan som dig ( Color Isac )..Sagt å gjort jag lirade en rad med spik på honom samt spikade på en DD.
Senare på kvällen skulle jag slå på tv för att kolla på loppen men lyckades somna å vaknade på soffan efter midnatt. .missade travet där också. det fick bli text tv.
Såg då att Color Isac vunnit å att jag satt en rak DD till kanon odds ,började sedan rätta travraden å insåg att alla hästar satt, helt galet å en riktigt bra utdelning. Så ibland talar slumpen sitt tydliga språk också..; )

Vad skulle du göra för att öka intresset för travsporten?

Att öka intresset för travet är en ständigt återkommande fråga och landets travbanor har problem.
Det är ju så att man kommer åt all info via nätet nu och kan sitta å se livetrav.
Men mera närvaro från kuskar bland besökare samt att försöka med lite extra tillställningar på banorna skulle kanske få fart på besökande å liret. Svår fråga.

Bästa kusken nu och genom tiderna?

Bäste kusk, ja för mig är det självklart Björn Goop. Han kan få fart på vad som..;)

Tips till nya travspelare?

Tips till spelare är att inte bara kolla på odds å tider,även om det säger en hel del.
Kolla även på prispengar å placering i tidigare lopp, detta kan ge lite feeling för vad dom mött för motstånd i tidigare lopp.. Lycka till!

Andreas Slätt, en av våra tipsters på andelsspelande.se