V75 på Skellefteå!

Skellefteå var en skrällbana senast V75 arrangerades där. Två system lyckades pricka in 7 rätt och fick 20 millar var. Inte illa!

Idag är det kanske inte lika svårt på förhand, men hur hög utdelningen blir styrs redan från V75-1. Vinner storfavoriten 5 Very Kronos, då lär det bli en lite enklare omgång, men återigen; kommer hästen att trava?! Hästen har galopperat 4 av 5 gånger på längre resor och i Norrland har det blivit galopper varje gång. Well; vi garderar…

Omgångens störste favorit är 6 Lome Brage (85%) i V75-3 och uppgiften ser väldigt tilltalande ut för ekipaget. Loppet ser ihåligt ut och storfavoriten har fått ett perfekt spår, där ledningen ser helt vikt ut för Lome Brage. Kan bli svår att rubba OCH om 5 Very Kronos vinner V75-1 = då blir det högst troligen en “so so-utdelning”. Vi kommer som sagt gardera 5 Very Kronos på minst ett andelssystem idag.

Omgångens drag finner vi i V75-5 i form av 4 Major Vici (22%). Lite märkligt att denne inte är spelfavorit, men vi får tacka för det. Det luktar tidig ledning och Ulf Ohlsson upp idag är alltid intressant. Ohlsson som är den driver i loppet med högst segerprocent (16%).

Vi har som vanligt ett antal andelssystem som finns att inhandla hos oss på Andelsspelande.se

Lycka till!