Onsdag. V86. Bergsåker och Solvalla delar omgång och det var länge sedan vi sett så svag kvalitet på omgången, MEN det gör den också extra spelintressant. Kvaliteten är inget vidare, vilket gör att det är stor risk för klassblandning i ett par av loppen.

Omgångens största favorit är 3 Robloxia (68%) i V86-4. Stoet har sett smällfin ut i två lite enklare lopp på Rättvik, men intrycket har varit rejält och det ser ut att finnas mer att ta av framåt. Loppet är verkligen tunt och vi är övertygade om att körande Troels Andersen är offensiv från start och i spets har vi väldigt svårt att se någon slå henne. Det är som sagt ett lågklassigt lopp.

Omgångens drag finner vi i V86-7 och 7 Lotus Gil (4%). Lindegrens häst är inte så tokig och hästen har en vettig chans att nå ledningen här idag och då är det riktigt intressant. Farten finns. Motståndet skrämmer inte. Hoppas Lindegren provar i ledningen om han når den. Pass på!

Gå in på Andelsspelande.se och finn vår V86-andel till salu. Svåra lopp ikväll kommer borga för vad vi känner och tror en hög utdelning.

Lycka till!

/Team Andelsspelande