Hej!

Ett år idag som vi satte åtta rätt på V86 just på Åmål. Vi landade på drygt +185 000 kr i inspelade pengar till våra andelsspelare via Slätts andel. En skön känsla i alla fall! Vi kommer självfallet testa rejält även idag.

Omgångens bästa spik: I V86-2 har 3 Fossens Bonus optimala förutsättningar med perfekt spår och barfotabalans. Är det omgångens bästa spik? Han är streckad på 65%. Det luktar återigen jänkarvagn, men som sagt; barfotabalansen är i vårt tycke viktig. Motståndet känns svalt och från ledningen är Fossens Bonus hästen att slå.

Omgångens drag: Det finner vi redan i V86-1 och 5 Barkevious Mingo. Här är strecken felsatta. 5 Barkevious Mingo, streckad på 35% är snabb ur startgroparna och med garanti före 6 Bryssel, streckad på 51%, från start, vilket gör att ledningen (han vann på ett snarlikt sätt fjolårets V86-omgång på Åmål) är vikt för Jepson. Från ledningen är ekipaget mycket svårslaget även om 6 Bryssel är en riktigt fin häst också. Chansspik på Barkevious kan räcka långt. Du täcker loppet på 5 och 6.

Se nu till att inte sitta lottlös. Vi hoppas vår tipster Slätt kan skapa magi igen och sätta 8 rätt till en bra utdelning.

Lycka till!

/Team Andelsspelande.se