Våra två största banor delar på uppmärksamheten i afton; Solvalla och Åby och det är fina lopp att ta del av. Vi på Andelsspelande.se tycker att det generellt ser väldigt spelvänligt ut. Nedan följer lite tankar om V86-omgångens mest spelade häst och vårt bästa drag under kvällen. Håll till godo!

V86-omgångens mest spelade häst är 5 Tropicana Ås i V86-3. Hon gör debut ikväll över lång distans för första gången och det i sig är intressant information. Körande Jepson kommer testa hårt för ledningen initialt och sedan är hans ambition att få styra och ställa. Frågan är om ekipaget kommer få det och hur Tropicana hanterar den långa distansen? Bästa hästen i loppet tror vi faktiskt att 9 Sharp Dream är. Otroligt kapabel och framförallt väldigt stark och rejäl. Fin typ som kan väldigt mycket. Frågan är om hon kanske behöver loppet eller inte, MEN pass på.

Omgångens bästa spel tycker vi finns i V86-epilogen och 10 Darling Harbour. Kihlström vilar pga sin krånglande rygg, men Kajan Widell vet också hur en häst skall styras. Widell kommer få körorder att agera snabbt från start och ta sig framåt. Om dödens är ledigt; då kör Kaj dit. 56% kan tyckas en aning högt, men vi pratar om en fin häst i toppform. Rygga!