Andelsspel – V75

V75, vårt klassiska andelsspel

Varje vecka bjuder våra tipsters på nya andelsspel för V75 på ATG!

V75 andelsspel varje vecka, du har väl köpt din andel?

Andelsspelande erbjuder andelsspel på V75!

V75 - Andelsspel

Glöm inte bort att köpa din andel på V75 idag! Så du kan vara med och spela om de stora vinsterna!

Andelsspel där du ökar dina vinstchanser.

Våra tipsters lägger ner sin själ i att ta fram de mest framgångsrika raderna för v75. Ju större system ju fler rader ju större chans att vinna!

 

Öka dina vinstchanser genom att köpa din andel!

Andelsspel – V75

Idag lämnas det in hundratusentals system varje V75-omgång och omsättningen räknas alltid i tiotals miljoner kronor. V75 har på dryga 20 år gått från att vara en bra spelidé till en livsstil. Och sedan Andelsspel “Spela Tillsammans” lanserades har det blivit väldigt populärt att låta experterna välja hästar och ta rygg på dessa.

Så spelas V75

Normalt startar V75 på lördagar klockan 16.20 vilket också är spelstopp för omgången.
Utöver det arrangeras V75 vid cirka 20 tillfällen på olika dagar under veckan i samband med större travevenemang under året.

 

Så vinner man på V75

Vinsten är beroende av din insats, hur många som lyckats få alla rätt och hur många som spelat.

Vinstplan för V75

Utdelning på 5, 6 och 7 rätt.
40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

 

Om andelsspel

Andelsspelande.se har några få experter som erbjuder andelsspel på V75. Vår målsättning är att bygga upp detta med fler spelläggare under framtiden.

V75 – ansvarsfullt spelande 

Att spela andelsspel tillsammans på V75 ska vara en underhållande upplevelse som förhoppningsvis ger spänning i samband med tävlingarna. Kom ihåg att det aldrig finns några garantier att en spelexpert vinner pengar och känner du att ditt spelande gått för långt och att förlusterna blivit förstora finns hjälp att få.

Det finns verktyg hos ATG som kan hjälpa dig att hålla kontroll över ditt spelande med gränser och behöver du hjälp att sluta spela finns både Spelpaus och Stödlinjen.

Åldersgräns 18 år.
Stodlinjen.se

Om Andelsspelande.se

Vi som driver denna sajt har ambitionen att skapa den mest attraktiva, smidigaste och lättmanövrerade sajt inom andelsspel. Vi ska hitta guldkornen av duktiga tippare som kommer att göra skillnad. Idag kan vi säga att vi är på mycket god väg att nå dit vi önskade med sajten. Vi kommer ständigt att fortsätta utveckla sidan framåt. Vårt mål är att bli ditt första alternativ inom andelsspel.

Andelsspelande.se erbjuder andelsspel både för ATG och dess produkter V75 och V86. Normalt sätt avgörs V86 på onsdagkvällar och V75 på lördagar med spelstopp 16.20.

Sedan oktober 2019 erbjuder vi även andelsspel för Svenska Spel Sport & Casinos produkter Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay.
Stryktipset avgörs i regel på lördagar med spelstopp 15.59.

Europatipset avgörs i regel två gånger i veckan. En kupong mitt i veckan beroende på spelschema och en kupong på söndagar med spelstopp 14.59.

Topptipset har en kupong varje dag det finns tillräckligt med matcher på utbudet. DEt samma gäller Bomben och Powerplay. Powerplay har upphåll under sommarmånaderna.

Så fungerar Andelsspel 

Andelsspel är ett upplägg där man delar upp ett större system i mindre delar. Det resulterar i att de spelare som köper in sig i systemet får vara med på ett större system jämfört med om de spelat själva. Detta leder till att vinstchansen ökar. Ev. vinst delas sedan ut proportionerligt mellan de spelade andelarna.

Maximera chansen

För att maximera chansen till vinst så är vår rekommendation att låta en av våra experter sköta systemkonstruktionen. Anledningen är att våra experter har en bred kunskap om spelet samt hur komponera ett system på bästa sätt. Vilket ökar chanserna att vinna markant!

 

Åldersgränsen är 18 år

Stödlinjen.se 

 

 

 

© 2016-2022

 

 

Andelsspel i Europa AB i samarbete med ICA Nära Gräddö.

Core Creative has transformed our customer's webpage into a dynamic online powerhouse. We've elevated their digital presence to new heights with a strategic blend of captivating content, sleek design enhancements, and improved user-friendliness. Our expert touch engages visitors and optimizes SEO performance, ensuring increased visibility and conversions. Trust Core Creative to make your webpage shine in the digital spotlight. Do you help with digital marketing? Visit our site corecreative.se