Andelsspel – V86

V86, vårt klassiska andelsspel

Varje vecka bjuder våra tipsters på andelsspel för V86!

V86 med andelsspel varje vecka, du har väl köpt din andel?

Andelsspelande erbjuder nu andelsspel för V86!

V86 - Andelsspel

Glöm inte bort att köpa din andel på V86 idag! Så du kan vara med och spela om de stora vinsterna!

Andelsspel där du ökar dina vinstchanser.

Våra tipsters lägger ner sin själ i att ta fram de mest framgångsrika raderna för V86. Ju större system ju fler rader ju större chans att vinna!

 

Öka dina vinstchanser genom att köpa din andel!

 

Andelsspel – V86

V86 har funnits sedan 2011 och ersatte då V64. Det gäller att hitta vinnarhästen i åtta lopp som körs samma kväll. Idag har V86 blivit ett av de mest populära spelen hos ATG och omsätter ca 18-20 miljoner kronor per vecka.
Och sedan Andelsspel “Spela Tillsammans” lanserades har det blivit väldigt populärt att låta experterna välja hästar och ta rygg på dessa.

Så spelas V86

Normalt startar V86 på onsdagar klockan 20.30 och körs på två banor. På sommaren körs V86 på en bana med start 19.20.

Så vinner man på V86

Vinsten är beroende av din insats, hur många som lyckats få alla rätt och hur många som spelat.

Vinstplan för V86

Utdelning på 6, 7 och 8 rätt. 40 % av potten går till åttorna, 20 % till sjuorna och 40 % till sexorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 6 och/eller 7 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V86-omgång.

 

 

Om andelsspel

Andelsspelande.se har några få experter som erbjuder andelsspel på V86. Vår målsättning är att bygga upp detta med fler spelläggare under framtiden.

V86 – ansvarsfullt spelande

Att spela andelsspel tillsammans på V86 ska vara en underhållande upplevelse som förhoppningsvis ger spänning i samband med tävlingarna. Kom ihåg att det aldrig finns några garantier att en spelexpert vinner pengar och känner du att ditt spelande gått för långt och att förlusterna blivit förstora finns hjälp att få.

Det finns verktyg hos ATG som kan hjälpa dig att hålla kontroll över ditt spelande med gränser och behöver du hjälp att sluta spela finns både Spelpaus och Stödlinjen.

Åldersgräns 18 år.
Stodlinjen.se

Om Andelsspelande.se

Vi som driver denna sajt har ambitionen att skapa den mest attraktiva, smidigaste och lättmanövrerade sajt inom andelsspel. Vi ska hitta guldkornen av duktiga tippare som kommer att göra skillnad. Idag kan vi säga att vi är på mycket god väg att nå dit vi önskade med sajten. Vi kommer ständigt att fortsätta utveckla sidan framåt. Vårt mål är att bli ditt första alternativ inom andelsspel.

Andelsspelande.se erbjuder andelsspel både för ATG och dess produkter V75 och V86. Normalt sätt avgörs V86 på onsdagkvällar och V75 på lördagar med spelstopp 16.20.

Sedan oktober 2019 erbjuder vi även andelsspel för Svenska Spel Sport & Casinos produkter Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay.
Stryktipset avgörs i regel på lördagar med spelstopp 15.59.

Europatipset avgörs i regel två gånger i veckan. En kupong mitt i veckan beroende på spelschema och en kupong på söndagar med spelstopp 14.59.

Topptipset har en kupong varje dag det finns tillräckligt med matcher på utbudet. DEt samma gäller Bomben och Powerplay. Powerplay har upphåll under sommarmånaderna.

Så fungerar Andelsspel 

Andelsspel är ett upplägg där man delar upp ett större system i mindre delar. Det resulterar i att de spelare som köper in sig i systemet får vara med på ett större system jämfört med om de spelat själva. Detta leder till att vinstchansen ökar. Ev. vinst delas sedan ut proportionerligt mellan de spelade andelarna.

Maximera chansen

För att maximera chansen till vinst så är vår rekommendation att låta en av våra experter sköta systemkonstruktionen. Anledningen är att våra experter har en bred kunskap om spelet samt hur komponera ett system på bästa sätt. Vilket ökar chanserna att vinna markant!

 

Åldersgränsen är 18 år

Stödlinjen.se 

 

 

 

© 2016-2022

 

 

Andelsspel i Europa AB i samarbete med ICA Nära Gräddö.