Peter Horwitz, en mästare i sitt element, skapade ännu en episk triumf som kommer att gå till historien. På lördagens V75 briljerade han och inkasserade en makalös vinstsumma på hela 10 565 821 kronor! Ja, du läste rätt, över tio miljoner kronor! Peter har gjort det igen och bevisat att hans kunskap och expertis är helt oslagbar.

Våra travfantaster och andelsspelare kunde inte vara lyckligare. Det var en höstdag full av spänning och glädje när Peter Horwitz än en gång stod högst på prispallen. Vi jublar med våra trogna medlemmar och gratulerar dem till denna fantastiska framgång. Att få vara en del av den här triumfen är en upplevelse i sig!

Det är som om det regnar guldmynt över vår andelsspelsgemenskap, och denna senaste framgång är verkligen välbehövlig och efterlängtad. Vi kan inte annat än att säga stort grattis till alla er som var med och delade på denna enorma utdelning. Det är er passion och engagemang som gör vårt andelsspel till något alldeles speciellt.

Men det är inte slut än, för travvärlden står aldrig stilla. Nästa stora evenemang är jackpoten på onsdagens V86, och vi är redan fyllda av förväntan. Kan Peter Horwitz skriva historia genom att vinna fyra veckor i rad? Spänningen är olidlig, och du vill inte missa det här!

Så var med oss på den här otroliga resan mot nya andelsspelsäventyr. Köp din andel nu innan de tar slut, och låt oss tillsammans skapa en framtid full av spänning, vinstglädje och oförglömliga ögonblick på travet! Travlivet har aldrig varit mer givande och spännande än nu. Sätt kursen mot framgång och skriv din egen andelsspelshistoria med oss!